Skip to main content

Cornflakes-Kekse

Cornflakes-Kekse

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

30 dag Cornflakes
5 Tafeln Milchschokolade (à 100 g)
5 dag Butter

Tipp

Man kann die Masse auch in kleine Förmchen geben - dann kann man die Kekse leichter essen.

Zubereitung

Schokolade mit Butter im Wasserbad oder Mikrowelle schmelzen.
Cornflakes mit der Hand leicht zerdrücken und unter die Schokolade mengen.
Mit einem Löffel kleine Häufchen machen, auf Butterpapier setzen und fest werden lassen - in einer Keksdose aufbewahren.

Tipp

Man kann die Masse auch in kleine Förmchen geben - dann kann man die Kekse leichter essen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.