Skip to main content

Sachertorte

Sachertorte

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

210 g Zucker
210 g Butter
210 g Schokolade (zerlassen)
150 g Backfein Mehl
6 Stk ganze Eier
1 Pkg Backpulver
1 Pkg Van.zucker

Tipp

Dieses Rezept ist sehr einfach und gelingt immer!

Zubereitung

Butter, Zucker und Eier sehr gut rühren, restl. Zutaten beigeben. Mit 175 Grad Heißluft ca. 1 Stunde backen. Nach dem Erkalten einmal durchschneiden, außen und innen mit Marmelade bestreichen. Mit Schokoladeglasur (aus 15 dag Schokolade und 10 dag Butter) überziehen.

Tipp

Dieses Rezept ist sehr einfach und gelingt immer!

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.