Skip to main content

Weihnachtssterne

Weihnachtssterne

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

350 g Backfein Mehl
250 g Butter
3 Dotter
150 g Zucker

 

Zubereitung

Aus diesen Zutaten einen Teig bereiten, kneten und auswalken.
2 Eiklar zu Schnee schlagen mit 20 dkg Zucker zu einer dicken Masse rühren, auf den ausgewalkten Teig streichen, Sterne ausstechen und backen.
Jeweils 2 Sterne mit Marmelade bestreichen und zusammensetzen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.