Skip to main content

Kekse - Vanillekipferl

Kekse - Vanillekipferl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

560 g Backfein Mehl
160 g Zucker
400 g Butter
200 g Haselnüsse

100 g Zucker zum Wenden
4 Pkg. Vanillezucker

Zubereitung

Alle Zutaten zu einem Teig verkneten, 1 Std. in den Kühlschrank stellen und zugedeckt rasten lassen, eine Rolle formen, davon Stücke abschneiden und zu Kipferl formen.

Im Backrohr bei 175 ° ca. 15 Min. backen, danach in der Zuckermischung wenden. (Kipferl brechen sehr leicht!)

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.