Skip to main content

Lederknöpfe

Lederknöpfe

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

14 dag Butter
24 dag Zucker
14 dag geriebene Kochschokolade
14 dag geriebene Nüsse

Tipp

Die Kugeln können auch auf Backoblaten gesetzt werden.

Zubereitung

Butter und Zucker gut abtreiben, Nüsse und Schokolade dazu geben und verrühren. Kugeln formen oder mit dem Spritzsack aufspritzen.
Bei 140° C etwa 10 Minuten backen.

Tipp

Die Kugeln können auch auf Backoblaten gesetzt werden.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.