Skip to main content

Kekse - Höher geht's nimmer

Kekse - Höher geht's nimmer

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

Teig:
250 g Haberfellner Backfein Weizenmehl glatt
200 g Butter
3 Eidotter

Windmasse:
3 Klar Schnee
210 g Staubzucker
Marmelade, Schokolade

Zubereitung

Aus Mehl, Butter und Dotter einen Mürbeteig bereiten und rasten lassen.
Scheiben ausstechen, etwas Marmelade daraufstreichen.

Spanische Windmasse aus Klar und Staubzucker aufspritzen und bei 175° backen.

Je zwei Stück mit Marmelade zusammensetzen. Mit Schokolade überziehen.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.