Skip to main content

Topfentatscherl

Topfentatscherl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

Blätterteig (TK)
1 Pkg. Topfen
1 Ei
Rosinen
2 EL Staubzucker
1 Dotter zum Bestreichen.

Tipp

Mit Kindern schnell gemacht, es schmeckt vorzüglich.

Zubereitung

Mann rolle den Blätterteig aus, in kleine Vierecke schneiden, mit Topfenfülle füllen, alle Ecken zusammendrücken. Mit Eidotter bestreichen, im Rohr bei 180 Grad 10-15min backen.

Tipp

Mit Kindern schnell gemacht, es schmeckt vorzüglich.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.