Skip to main content

Bananenmuffins

Bananenmuffins

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

2 reife Bananen
1,5 Becher Backfein Weizenmehl glatt Type 480
1 Becher Staubzucker
1 Pkg. Vanillezucker
2 TL Backpulver
1 Ei
80 g flüssiges Fett

Tipp

Mit Schokoflocken oder Smarties verzieren!

Zubereitung

Bananen mit einer Gabel zerdrücken, sämtliche Zutaten mit den Bananen (mit der Gabel) verrühren. Eine 12er Muffinform mit Papierförmchen auslegen und den Teig einfüllen. Im vorgeheizten Backrohr bei 170 °C (Ober-/Unterhitze) ca. 20 Minuten backen.

Tipp

Mit Schokoflocken oder Smarties verzieren!

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.