Skip to main content

Kekse - Mostkeks

Kekse - Mostkeks

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

250 g Backfein Mehl
240 g Butter
3 - 4 EL Most (falls keiner vorhanden Essig)
Ribiselmarmelade
Staubzucker
Vanillezucker

Zubereitung

Aus den Zutaten rasch einen Teig kneten, 1/2 Stunde rasten lassen, ausrollen mit einem runden Ausstecher ausstechen, mit einem Tupfer Marmelade füllen, zusammenklappen, andrücken (sind jetzt Halbkreise), backen, in einem Staubzucker-Vanillezuckergemisch noch warm wälzen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.