Skip to main content

Vanillekipferl

Vanillekipferl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

30 dag Backfein Mehl
10 dag geriebene Nüsse
7 dag Zucker
25 dag Margarine
1 Vanillezucker
1 Prise Salz

Staubzucker zum Wälzen

Zubereitung

Aus den Zutaten eienen Teig kneten, fingerdicke Rollen formen, dann zu Kipferl (Halbmond) formen.
Bei 175°c ca. 15 Min. backen.
Vorsichtig die heißen Kipferl in Staubzucker wälzen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.