Skip to main content

Müslibusserl

Müslibusserl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

12,5 dag Schokolade
5 dag Honig
5 dag Creme Fraiche
20 dag Müsli
5 dag Rosinen

Tipp

am besten auf Backpapier setzen dann lösen sie sich leichter.

Zubereitung

Schokolade und Honig schmelzen, dann Creme Fraiche, Müsli und Rosinen unterrühren. Aus dieser Masse kleine Busserl formen und trocknen lassen.

Tipp

am besten auf Backpapier setzen dann lösen sie sich leichter.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.