Skip to main content

Kekse - Schokoladestangen

Kekse - Schokoladestangen

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

30 dag Backfein Mehl
etwas Backpulver
5 dag geriebene Nüsse
5 dag geriebene Schokolade
12 dag Zucker
1 Pkg. Vanillezucker
1 Ei
20 dag Butter

Zubereitung

Alles auf einen Teig abkneten, daraus fingerdicke Rollen formen und ca. 5 cm lange Stücke abschneiden, diese auf ein Bachblech legen und in der Mitte des Rohres bei ca 180 Grad ca 15 bis 20 Minuten backen.
Für die Glasur 10 dag Schokolade und 4 dag Butter erweichen und die Stangen mit den Enden eintauchen.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.