Skip to main content

Sterne mit Kokoshaube

Sterne mit Kokoshaube

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

26 dag Backfein Mehl
22 dag Zucker
18 Butter
2 Eier
15 dag Kokosette

Zubereitung

Aus Mehl, Butter,9 dag Zucker und Dotter rasch einen Mürbteig kneten. Eine halbe Stunde kühl rasten lassen.
Eiklar steif schlagen, restlichen Zucker und zuletzt Kokosette unterheben.
Teig ausrollen und kleine Sterne ausstechen.
Kleine Häufchen der Kokosettemasse auf die Kekse setzen und bei 180 Grad hell backen. Mit Staubzucker bestäuben.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.