Skip to main content

Nougatstangerl

Nougatstangerl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

Für den Teig:
250 g Butter
100 g Staubzucker
1 Pkg. Vanillezucker
200 g Backfein Mehl glatt
40 g Kakao
3-4 Eidotter
etwas Zimt
100 g geröstete Haselnüsse

Für die Fülle:
Nougatcreme (Nutella)

Zum Verzieren:
Weiße Schokolade (2 1/2 Pkg.)

Zubereitung

Butter schaumig rühren danach alle Zutaten beigeben. Stangerl spritzen und backen. Danach je 2 Stangerl mit Nougatcreme zusammensetzen und mit weißer Schokolade verzieren.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.